Bij ENERBO weten we het al langer dan vandaag: duurzaam bouwen en een gezond binnenklimaat creëren is de toekomst. De traditionele bakstenen woning lijkt niet langer te kunnen voldoen aan de steeds strenger wordende regelgevingen én wensen van bouwers. Houtskeletwoningen zijn wel futureproof en kunnen heel betaalbaar gebouwd worden dankzij slim in te spelen op technieken.

CONTACTEER ONS

Onze troeven:

  • ENERBO is een klein bedrijf gevestigd in Berlare. Wij zijn bewust kleinschalig gebleven om onze klanten steeds een persoonlijke service te garanderen. Zaakvoerder Stef is betrokken bij elke nieuwe houtskeletwoning en volgt elk project volledig van A tot Z op. Hij is altijd het eerste aanspreekpunt bij eventuele problemen en de vertrouwenspersoon voor elke ENERBO-klant.
  • Jouw droomwoning realiseren. Dat is ons streefdoel. Maar we begrijpen dat budgetten vaak beperkt zijn en woningen zo energiezuinig moeten zijn. We verlenen je daarom altijd uitgebreid advies en denken samen na over hoe we het project zo betaalbaar mogelijk, energiezuinig en futureproof
  • ENERBO beschikt over eigen ontwerpers en een ruim atelier waar al het materiaal voorhanden is dat nodig is om houtskeletwanden te maken. Zo kan je er zeker van zijn dat de structuur van je houtskeletwoning in optimale omstandigheden kan worden voorbereid.
Over ons
  • We hanteren steeds een strakke planning en zorgen voor een goede, natuurlijke flow in het project. Een snelle oplevering is dan ook ons streefdoel. De voorbereidingen van het skelet in ons atelier nemen gemiddeld een 2-tal weken in beslag. De plaatsing op de werf duurt meestal 1 à 2 weken. De oplevering van een volledige houtskeletwoning in sleutel-op-de-deurformule duurt gemiddeld 5 à 6 maanden afhankelijk van de specifieke omstandigheden.
  • We werken altijd met een vaste groep onderaannemers die we blindelings vertrouwen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om bepaalde werken aan je houtskeletwoning – zoals isoleren of het bevestigen van gipsplaten – zelf uit te voeren.
  • Dankzij onze sleutel-op-de-deurformule kunnen we je volledig ontzorgen. Onze zaakvoerder volgt zelf de volledige werf op en ‘dirigeert’ de onderaannemers zodat de betonwerken, het sanitair, de elektriciteit… volledig op maat zijn.
Over ons
  • Bij ENERBO geniet je van een scherpe prijszetting met een lage onkostenstructuur. We profileren ons als een topspeler op vlak van prijs-kwaliteitverhouding.
  • We zorgen er steeds voor dat onze offertes zeer gedetailleerd. We denken op voorhand al zoveel mogelijk uit zodat we achteraf niet voor verrassingen komen te staan.
  • ENERBO is een bedrijf met ruime ervaring. Al sinds de jaren 80 is het bedrijf actief in de houtbouw. De huidige zaakvoerder Stef nam ENERBO over in 2012 met de focus resoluut op de bouw van houtskeletwoningen.
Over ons

Onze formules:

Sleutel-op-de-deurwoning

Bij een houtskeletwoning in sleutel-op-de-deurformule nemen wij het volledige bouwproces van A tot Z voor onze rekening, van de plannen en ontwerp, over ruwbouw tot afwerking.

Ruwbouw

Een ruwbouw-houtskeletwoning is een woning waarbij enkel het skelet er staat en het geheel wind- en waterdicht is. De fundering, de muren en het dak zijn dus onze verantwoordelijkheid. De afwerking is voor jou.

Houten aanbouw

Een aanbouw in houtskelet maakt je woning snel een pak ruimer. Je leefruimte, keuken of garage wordt uitgebreid of we plaatsen zelfs een extra verdieping. Je geeft je woning zo een fikse upgrade.

Over ons
Over ons
Over ons